Transport Malmö-Stockholm

Saker med destination Stockholms Skärgård måste på något sätt fraktas dit och det har inte alltid varit en helt enkel sak. I Malmö finns ett fraktföretag som heter Malmö Flyttjänst som arrangerar specialtransporter till både när och fjärran. Mycket utgår från Malmö idag - det är inkörsporten från kontinenten - så du med hus i Stockholms Skärgård kan säkert behöva transport från Malmö någon gång. Väljer du Malmö Flyttjänst så blir transporten trygg, snabb och effektiv. 

Lyx med hus i Skärgården

Det är ganska få förunnat att ha hus eller bedriva verksamhet i Stockholms Skärgård, men det är desto fler svenskars dröm. Vi har en djupt förankrad krälek till alla de små öarna i närhet till huvudstaden, det är ett sätt att snabbt och effektivt komma ut till natur och tystnad från stadens brus och puls. Har man ingen egen båt är det i stort sett omöjligt att ha något eget i Stockholms Skärgård, men även med en egen båt behöver man ibland hjälp med frakt. 

Specialtransporter sedan 1987

Malmö Flyttjänst har ägnat sig åt specialtransporter med Malmö som utgångspunkt ända sedan 1987. Oftast handlar det om transporter till södra SVerige, men den som behöver ett professionellt team för att frakta stora eller ömtåliga gods ända upp till Stockholm kan kontakta Malmö Flyttjänst för en offert. Såhär skriver företaget själv på din hemsida:

”Att med kunden i centrum och med sådan kvalitet att vi överträffar kundens förväntningar, hantera och transportera ömtåligt och värdefullt gods”, är visionen. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre. Vi vill ständigt utveckla såväl oss själva som våra produkter och metoder så att vi kan nå ”Total kundtillfredsställelse.”

 

27 Apr 2016