Ta en spa weekend i Stockholm


Att åka på spa är aldrig fel och i Stockholm finns det en hel del ställen som erbjuder dig detta. Att åka på spa är ett sätt att höja mysfaktorn över en weekend, och det går att åka på oavsett årstid. På ett spa kan du utöver att njuta av olika behandlingar ofta även få tillgång till olika bassänger, duschar, bastu och liknande för att du ska få njuta av maximal avkoppling. Det finns även de som erbjuder spa i kombination med mat och boende. Det finns flera olika spa runt omkring i Stockholm och även i Stockholm Skärgård.

Boka en weekend på spa

Om du vill boka in en spa weekend i Stockholm så kan du besöka www.spaweekendstockholm.com. Här kan du söka fram olika alternativ som kan passa. Du söker enkelt fram en sammanställning av olika spahotell i Stockholm med hjälp av sökrutan.

Olika spa alternativ

Om du vill ha ett par förslag på bra spa i Stockholm, så har vi ett par ställen att rekommendera. För dig som vill ha en vacker utsikt över Skärgården passar Skepparholmen perfekt. Detta spa ligger vid havet, 20 minuter från Stockholm. Sandhamn är ett annat spa i Skärgården så väl som Hotell Havsbaden.

Andra spa i Stockholm att rekommendera är Grand spa på Grand Hotel, Stallmästaregården i Norrtull, Rånäs slott och Njuta Spa. Du har även Yasuragi, som ger dig japansk njutning för kropp och själv så väl som Blue Hamam spa på Lidingö, som ger dig sköna turkiska behandlingar.

29 Sep 2016