Ska du bygga till eller bygga ut?

Har du funderingar på att bygga ut, eller göra en tillbyggnad? Se då till att du gör det rätt från början. Med Uppsala Fastighetstjänst får du all den erfarenhet som krävs för att det ska bli bra. Från första tanken på en tillbyggnad i Uppsala till det att sista spiken är inslagen, färgen är på plats och du kan börja inreda efter behag. De hjälper dig med att kolla om du behöver bygglov, de fixar stora utbyggnader och även mindre som en inglasad altan om det är vad du behöver. Sugen på att veta mer? Klicka här för att besöka uppsalafastighetstjänst.se och få all den information du behöver. 

Olika skäl till att bygga ut

Det finns många skäl till varför man vill en utbyggnad i Uppsala, i skärgården, i Stockholm eller andra ställen. Några av dem är:

  • Tillökning i familjen som gör att ni behöver mer plats men inte vill flytta. 
  • Skapa ett vinterrum med hjälp av en inglasad altan så ni kan njuta av solen även när det är kallt. 
  • Ny hobby som tar plats, kanske modelljärnvägsbygge? Även H0 och N-skala tar plats!

Oavsett anledning så är det alltid bra att kolla med experter innan man sätter igång. Uppsala fastighetstjänst kan bistå med punktinsatser när du bygger själv, eller ta ett helhetsansvar och se till att hela bygget blir gjort från grunden till nockpannan. Om du ska bygga ut, eller göra ett tillbygge, så kan du kontakta dem för att få reda på hur du ska gå vidare. 

 

23 Feb 2020