Semestra med bilen

Att resa behöver inte bara innefatta att man tar flyget till ett annat land för sin semester. Man kan lika gärna ta sin egen bil och köra kring i vårt vackra Sverige! Det finns många möjligheter att utforska vårt land när det är sommar och vackert väder. Dock är det viktigt att se till att bilen är i bra skick, samt att man har på rätt sorts däck. Innan 16 april så ska sommardäcken sitta på bilen. Har du slitna däck sedan innan som har ett mönsterdjup under 1,6 mm så kan du köpa nya sommardäck på Nordendäck. Sedan är det bara att tuta och köra.

Välj bland flera tillverkare

Nordendäck har däck från flera kända tillverkare så som:

  • Nokian
  • Michelin
  • Continental
  • Goodyear

Dessutom erbjuder Nordendäck märken som Kumho och Sava, Nankang och LingLong. Utöver billiga sommardäck har de även vinterdäck, dubbdäck, fälgar och kompletta hjul på sin sida. Du kan få dina sommardäck monterade med, om du väljer att då dem levererade till någon av Nordendäcks partners. Tänk på att ta hand om dina däck, på ett bra sätt, så håller de sedan i flera säsonger.

Utforska Sverige

När du väl satt på sommardäcken på bilen, så är det bara att göra upp en resplan. Sätt dig och kika över vilka vägar som är intressanta att åka på. Nu när du satt på däcken, så är det inte något som hindrar att du tar bilen runt hela Sverige om du känner för det!

10 Apr 2015