Rent och fint i Stockholm

Stockholm är en stad känd för sin renhet. SVerige är ett rent land i allmänhet och mycket krut läggs på att hålla huvudstaden fräsch. Såväl myndigheter som privatpersoner drar sitt strå till stacken i detta och det finns en medvetenhet kring rengöring och upprätthållande av rena och fräscha allmänna utrymmen som saknar motstycke på andra håll i världen.

Inget slår ett dopp från en skärgårdsklippa en varm sommardag

När man städar och håller rent så behövs viss utbildning, bland annat ska man välja sina rengöringsprodukter med stor omsorg. Många av de rengöringsmedel vi använder idag gör mycket mer skada än nytta genom att de förorenar våra vatten och vår jord. Alla vi som älskar Stockholms Skärgård vill att den ska fortsätta vara en ljuvlig tillflyktsplats från storstadens sus och dus. Vi vill kunna bada i vattnet om somrarna och njuta av de vackra ölandskapen hela året om.

Ökad medvetenhet ger renare framtid

När man anlitar städhjälp i Stockholm så ska man ha allt detta i åtanke, oavsett om det är en engångsgrej då man behöver hjälp med flyttstädning eller om det är på regelbunden basis som man vill ha hjälp med hemstädning. Självklart ska man anlita en städfirma när man behöver, men man ska välja sin städfirma med omsorg.

Det ligger alltså ett ansvar på oss privatpersoner för att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i den Stockholmska skärgården, och i Sverige i övrigt. Vi kan bara hoppas att folk ute i världen följer vårt exempel.

19 Aug 2016