Massage över hela Sverige

Fördelen med att vara ute och resa mycket är att man får testa på olika saker i olika städer. Jag flyger inte bara ut i världen, utan jag flyger även till flera av våra svenska städer. Något jag unnar mig då och då, är massage. Jag använder mig av TimeCenter.se för att hitta en bra massör i den staden jag befinner mig. För det är rätt så skönt och avkopplande att få en massage när man är på resande fot. Jag har bland annat testat på att få Massage i Malmö liksom att jag har bokat in massage i Borås flera gånger. Fast Borås flög jag inte till, jag har släkt där och ska man åka till dem, så är det flyg till Göteborg och Landvetter och sedan tåg eller buss till Borås.

Svensk massage eller thaimassage?

Thaimassage, har jag testat flera gånger när jag besökt Thailand, på mina flygresor. Men nu behöver man inte åka dit. Det finns flera stycken ställen runt om i Sverige, där det går att få denna typ av massage. Svensk klassisk massage är annars en vanlig typ av massage som många väljer. Men jag slår ett slag för thaimassage, det är en upplevelse alla borde testa.

Andra typer av massage

Det finns så klart andra typer av massage och inte bara thaimassage och klassisk massage. Det finns bland annat taktil massage, idrottsmassage, bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och mycket mer. Dessa anpassas oftast efter personen som bokar.

Boka online

Som jag sa, så brukar jag kolla på TimeCenter efter massörer. Det är så lätt att hitta utifrån vilken stad man befinner sig i. Så är du ute efter massage och vill veta vad som finns i just din stad, så rekommenderar jag dig att söka via denna sida.

8 Oct 2015