Letar du efter takläggare i Stockholm?

Hitta bra takfirma

Bor du i Stockholmsområdet? Då vet du, precis som jag, att det kan vara lite svårt att hitta en takläggare som man vet att man kan lita på. Visst, det finns gott om snickarfirmor som tar på sig takarbeten, men hur vet man att de kan jobbet och utför det på ett korrekt sätt så man slipper göra om det efter 5 - 10 år? Man vill ju likosm inte chansa när det gäller taket, det måste ju bara hålla tätt. Jag satt med morgonkaffet och läste en artikel om takläggare Dagens Industri och blev genast nyfiken på vad detta var för företag. 

Det lät bra

Det fanns ett citat i artikeln som jag gillade starkt och det var:

"Att använda de bästa takmaterialen och därmed kunna ge generösa garantier är det som utmärker oss som takläggare och bidrar till de goda referenser vi har byggt upp under åren" 

Goda referenser! Det är något som jag anser är otroligt viktigt när man vill anlita hantverkare. man ska kunna ringa till en av deras tidigare kunder och få svar på om de gjort ett bra jobb eller inte. Jag gick ut på deras hemsida https://takläggare-stockholm.se för att läsa mer. De hade massor av bilder på tidigare jobb, och hela sajten är förtroendeingivande. Nu ska jag inte byta taket i år, men jag tänker verkligen rekommendera alla jag känner i Stockholm att kolla in detta när de ska till att renovera tak eller byta. 

17 Oct 2019