Hyr en buss i Stockholm

Det är inte alltid en tur ute i skärgården är det enda rätta, Stockholm har ju mer att erbjuda än så. Vill du eller ditt företag hyra buss i Stockholm finns Håbo Buss. De och deras chaufförer har i över 20 år erbjudit Mälardalens bästa bussresor och är en mycket bra firma som ger dig både en bra resa och en upplevelse. De kan ta på sig resor till många olika destinationer både i Stockholm och utanför. Kanske är det dags att dra ihop kompisgänget på en dagstur? Eller varför inte göra en resa tillsammans med grannarna? 

Vart kan man åka?

Ja, vart vill ni åka? En tur till Kolmården eller Gustavsviksbadet går precis lika bra som en resa till fjällen eller Skara Sommarland med bad och äventyr. Med detta bussbolag kan du också få helt skräddarsydda resor efter era egna önskemål och det inkluderar både övernattningar och besök på olika sevärdheter om man så önskar. 

Jag funderar själv på att boka en resa tillsammans med mina vänner och vi har pratat om att åka till Ullared. Det är ju inte för ofta man tar sig dit och det vore kul att besöka det stora varuhuset och få handla lite. Tänkte kolla med Håbo Buss om de kan ordna en sån resa åt oss, och också se vad det kommer att kosta men läser man på deras sida så är de inte dyrast i stan i alla fall. Jag ber om en offert från dem så får vi se sen. 

3 Oct 2019