Fartfyllt äventyr när du är i Stockholm

Att besöka Stockholms skärgård och njuta av lugnet som man finner där är något som verkligen är stärkande för själen. Eller att ta segelbåten runt bland kobbar och skär för att utforska området vilket i sig ger avkoppling och är ett bra sätt att ladda batterierna i kroppen en aning. Det är dock inget som hindrar att man samtidigt passar på att hitta på lite mer actionfyllda aktiviteter när man befinner sig i närheten av Stockholm! Hos Epxloria kan du hitta saker som är både fartfyllda och spännande och även saker för dig som vill ta det lite lugnare.

Jättekul, på fyra hjul!

En av de saker du kan prova på hos dem är att köra gokart i Stockholm. De har en jättefin inomhusbana där du kan få köra en av deras eldrivna fordon och tävla mot dina vänner eller familjemedlemmar. Du slipper allt oljud som en bensindriven motor avger och du slipper framför allt alla avgaserna. Det du inte slipper är den spänning och det kittlet i magen man får av att susa fram på banan i nästan 60 km/h. 

Eller varför inte kasta ett klot?

De har också ett flertal jättefina bowlingbanor för dig som vill testa att spela bowling i Stockholm. De har också möjligheten för dig att skapa en egen avatar som du sedan kan använda när du vill lägga upp dina resultat på Facebook och skryta för dina vänner. Tänk att få en riktigt bra high-score och direkt kunna visa upp det för världen? Hur häftigt som helst.  

13 Mar 2018